16 mei 2022

Het concept begint na 42 jaren stilaan vorm te krijgen in mijn hoofd, op mijn whiteboard, in mijn onenote en talloze notitie blokken. Chaos in mijn hoofd is voor mij een natuurlijk fenomeen, ontelbare ideeën en projecten waarvan er zowat overal kribbels en krabbels rondslingeren rondom mij. Wanneer ik die hersenspinsels allemaal bij elkaar beginnen te leggen dan ontstaat er langzaam aan een ‘concept’, mijn persoonlijk concept. Mijn grootste falingen, mijn overwinningen, de opleidingen die ik volgde, de passies die ik ontwikkelde, mijn gezin, familie, vrienden en kennissen die gedurende al die jaren mijn pad kruiste, de jarenlange zoektocht naar mezelf, alles draagt bij tot het concept dat momenteel in de maak is en ik graag met de nodige fierheid aan jullie presenteer en uitnodig om er deel van uit te maken.


Benieuwd en wil jij op de hoogte gehouden worden? Laat hier alvast je emailadres achter en ik hou je als eerste op de hoogte van elke nieuwe update.

Tot binnenkort.

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >